Coneix a DeBlaze Show, una de les empreses referents a Lleida en organització de festes i amb un ampli coneixement de celebracions nupcials.

  • Quins serveis oferiu a DeBlaze Show? Què us diferència de la resta d’empreses del sector?

Hola! Soc l’Oriol, gerent de DeBlaze Show, i nosaltres ens encarreguem que la vostra boda sigui ÈPICA! Us assessorem des del principi fins al final, donant els millors consells i oferint tot el nostre coneixement del sector.

A més, oferim la millor qualitat en so i llum de tot el mercat tecnològic, foc fred ‘Sparkular’ amb l’homologació corresponent, ja que tenim les màquines originals i en exclusiva a Lleida. També disposem de simulació a pantalla LED i màquina de bombolles, entre d’altres. Tot el necessari perquè gaudiu de la vostra festa sense cap problema i que sigui espectacular!

  • Quins consells els hi donaries als futurs nuvis a l’hora d’organitzar la seva festa?

Els consells que donaria als nuvis per començar a organitzar el seu esdeveniment seria que contactessin amb nosaltres amb 8 – 12 mesos d’antelació per poder tenir disponibilitat de la data, i a partir d’aquí començar a aconsellar, guiar, donar facilitat… Totes les eines que nosaltres tinguem disponibles i aportar-ne d’altres si escau.

  • Tens alguna anècdota que vulguis explicar-nos?

Doncs un cop vam tenir una parella que després de veure un reel que vam publicar de les nostres ‘Sparkular’, on passàvem la mà per sobre, van voler fer l’entrada al banquet amb 4 màquines de foc fred i posar-hi la mà, una cosa amb la que normalment els convidats s’espanten i diuen ‘Ostres! Això es foc’ però no, ja que es foc fred i no crema.